Zoek je prijsgarantie? Dat hebben wij voor je! Zoek jij een leuk spel met een ALTIJD PRIJSGARANTIE?
Daar hebben wij een mooie oplossing voor.

In onze winkel zoeken wij altijd naar extra WIN mogelijkheden voor jou als speler. Want voor ons geldt, hoe meer winnaars wij hebben in onze winkel, hoe meer blije klanten wij hebben, hoe beter de reclame en hoe meer spelplezier er is. En wie wil daar nou niet bij horen?

Om jouw kansen te vergroten hebben wij in onze winkel het Staatsloterij Boulevardspel voor je gemaakt. Het Staatsloterij Boulevardspel is een uniek spel dat in de hele regio Altena exclusief bij CIGO Lucas, Dé Loterijspecialist van Altena gespeeld wordt. Dit spel bestaat uit een reeks van 100x 1/5e Staatsloten of 100x Hele Staatsloten. Deze reeksen van 100 loten hebben allemaal de eindcijfers van 00 t/m 99.

Maar waarom zou je hieraan willen meedoen?
De grootste pret is dat je van ons een ALTIJD PRIJS garantie krijgt. Dit komt namelijk omdat in dit spel alle eindcijfers van 00 t/m 99 zitten, dus alle prijzen die vallen op de laatste eindcijfers en op de laatste twee eindcijfers zitten altijd in deze reeks. Hierdoor krijg je van ons bij elke trekking die je meespeelt gegarandeerd tenminste 35% van je inleg weer terug. Daarnaast heb je nu wel 100x meer kans op een grote(re) prijs omdat je nu met 100 lotnummers meespeelt. Iets voor jou? Loop binnen en bestel daar je aandelen en speel mee zodat ook jij verzekerd bent van een minimaal prijsbedrag en wie weet……

Wat kost een deelname?
Je kunt zelf kiezen met hoeveel aandelen je wilt meespelen in dit spel.
Een aandeel in het Staatsloterij Boulevardspel met 1/5e loten kost je € 4,00 ofwel de prijs van een normaal 1/5e Staatslot.
Een aandeel in het Staatsloterij Boulevardspel met hele loten kost je € 20,00 ofwel de prijs van een normaal heel Staatslot.
Check via deze link of wij momenteel een Boulevardspel beschikbaar hebben voor je.
www.cigolucas.nl/Staatsloterij 
    16-03-2021 15:28