Nieuwsbrief september 2021
De nieuwste rages in onze winkel.
 
Zoals je ongetwijfeld weet zijn wij altijd scherp op de nieuwste actuele rages en waar mogelijk en gepast proberen wij die dan ook zo snel mogelijk tegen een juiste prijs voor jou in onze winkel te hebben. Want wie wil er nou niet gezellig met de tijd meedoen?
Momenteel kennen wij 3 productgroepen die erg gewild zijn en waar wij zeer positieve reacties op krijgen. Hieronder zetten we ze voor je uitéén.
 
Geluk is... een mooie tas!
 
Sinds kort hebben wij van de gerenomeerde groothandel Dugros (ook bekend van onder meer Duijfhuizen) een hele mooie collectie modieuze en trendy damestassen in onze winkel. Gepresenteerd op een overzichtelijke molen vind je hier kwalitatief zeer goede en mooie tassen geschikt voor uiteenlopende doeleinden. De prijzen van deze leuke tassen lopen vanaf een schappelijke € 14,95 tot € 39,99.
Kom ze snel eens bekijken, de collectie wordt maandelijks aangepast aan het seizoen.
 
Pokémon
 
Terug van nooit weggeweest maar echt een waanzinnige hype is op dit moment Pokémon. Het is ons gelukt om een mooi afgewogen assortiment samen te stellen zodat iedereen die dit wil op zijn of haar manier hiermee aan de slag kan. Of je nu de tradecards wilt om te ruilen en te spelen, een verzamelblik of de grotere speelboxen zoekt, we hebben het allemaal. Vind jij die speciale waardevolle Pokémon kaarten?
Boosterpacks zijn vanaf € 6,99 verkrijgbaar en er bestaan diverse series zoals Battle Styles, Chilling Reign en Evolving Skies, uiteraard allemaal op voorraad bij ons.
 
Ga jij naar Huis ter Duin t.w.v. € 3000?
 
Als lid van de Kansspelclub hebben wij een hele gave actie voor je waarmee je een 3-daags luxe verblijf kunt winnen in hotel Huis ter Duin t.w.v. maar liefst € 3000!
Koop nu bij ons een staatslot voor de trekking van 1 en 10 oktober dan maak je bij ons kans op deze geweldige extra prijs! Al onze klanten die meespelen met ons Boulevardspel maken uiteraard ook kans op deze fantastische prijs.
Ken je ons Boulevardspel nog niet? Vraag er eens naar in de winkel. Je speelt namelijk voor de prijs van 1 lot mee met 100 lotnummers en je hebt in dit spel altijd gegarandeerd prijs! Wie wil dat nou niet...
Dit is natuurlijk gelijk een mooie kadotip, pakken we het ook nog leuk in voor je!
 
Klaar voor het najaar
 
Je leest dat we weer helemaal klaar zijn voor de aankomende maanden om je een plezierige winkelbeleving te bieden met een afwisselend, trendy en actueel assortiment met voor ieder wat wils. Loop gerust weer eens bij ons binnen, wij hopen je weer snel te mogen begroeten in onze verruimde winkel.
 
Team CIGO Lucas
René, Carola, Jolanda, Marlien en Colinda

 
  RJ Lucas     13-09-2021 15:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.