Eindelijk weer een normale december? Afgelopen twee jaar stond de maand december voor jou als klant maar zeker ook voor ons als winkel in het teken van de lockdowns. Een vreselijke ervaring dat je op hét moment dat het er in je werk om gaat zo hard belemmerd en geraakt wordt.
Nu ziet de wereld er gelukkig een heel stuk beter uit met betrekking tot de pandemie.
We gaan er dan ook weer alles aan doen om het zo normaal als mogelijk te maken en om ervoor te zorgen dat jullie als klanten makkelijk aan je gewenste producten en cadeaus kunt komen in onze winkel.
Wij zijn er klaar voor, gemotiveerd om iedereen waar mogelijk te helpen en van dienst te zijn. Aangezien het voor ons na die paar jaar lastig blijft om in te schatten hoe druk het zal gaan worden vragen wij op voorhand ieders begrip als je even moet wachten. Geef elkaar in onze winkel letterlijk en figuurlijk een beetje de ruimte zodat iedereen datgene kan doen wat hij of zij wil.
Om je een beetje op weg te helpen staan de nodige inspiratietips en aanbiedingen die je in onze winkel kunt vinden alvast vermeld op onze ACTIEPAGINA
Maak er een fijne tijd van met elkaar!
  RJ Lucas     27-11-2022 17:03